0
0
0

Білий чай-вишуканий джерело здоров'я

Білий чай-вишуканий джерело здоров'я
  Білий чай дуже популярний у всьому світі завдяки своєму ніжному особливому смаку, а також великою кількістю корисних речовин - вітамінів, мінералів, кислот і ін. Білий чай дуже корисний для здоров'я , він не тільки чудово втамовує спрагу, а й нормалізує діяльність нервової системи людини, підвищує працездатність, зміцнює сили.

Батьківщина білого чаю - Китай . Щоб отримати справжній білий чай - листя збирають в певну пору року - з кінця березня по началo червня, саме в цей період на чайну рослину утворюються особливі білясті ворсинки, що є показником якості чайного листа.


З цієї причини кількість виробленого в світі білого чаю обмежена , його неможливо виробляти в таких же масштабах як чорний чай або зелений чай, через обмеження по термінах визрівання чайного листа, придатного для отримання саме білого чаю.

Білий чай, як правило, дорожче зеленого чаю або чорного чаю , з тієї ж причини -особливостей обмеженого терміну збору листя.

Проте, білий чай користується величезною популярністю завдяки своїм унікальним смаковим якостям і величезною цілющою силою! Білий чай вживають як окремий напій, білий чай входить до складу купажів, разом із зеленим чаєм і різноманітними смаковими добавками.

Вважається що білий чай - найбільш корисний вид чаю, його рекомендують пити при дратівливості, нервових стресах, великих психологічних навантаженнях. І білий чай завжди успішно справляється із завданням відновлення сил людини, зміцнення тонусу, збагачує організм вітаміном С, нікотинової кислотою, білий чай очищає кров, очищає і відновлює клітини, виводить з організму шкідливі речовини. Якщо ви ще не стали з якихось причин цінителем білого чаю - ми Вам настійно рекoмендуем купити білий чай в нашому інтернет-магазині чаю, кави та посуду! Ми впевнені, що білий чай стане для вас джерелом прекрасних смакових відчуттів, а також збагатить здоров'ям і бадьорістю!

Купить білий чай
Коментарі