0
0
0

Асортимент поповнив цейлонський чай «English Tea Talk»

Асортимент поповнив цейлонський чай «English Tea Talk»
Ми раді повідомити вам про дивовижну новинку, що надійшла днями в продаж. Це елітний цейлонський чай «English Tea Talk», який вирощують і розфасовують виключно на Шрі-Ланці (о. Цейлон). Це 100% натуральний високогірний чай, який не залишить вас байдужими! Це те, що ви так довго шукали і нарешті знайшли, а також те, від чого вам не захочеться відмовлятися в майбутньому!

Компанія «Manik Tea Enterprises», що займається виробництвом чаю під ТМ «Tea Talk», строго контролює всі процеси: від стану посадкового матеріалу і умов, в якому він перебуває при зростанні на насаджених плантаціях, до фасування кожної партії продукту. Контроль виконує і British Standards Institution. Тому висока якість цього цейлонського чаю, який підтверджують відповідні міжнародні сертифікати (iso 9001: 2008, iso 22000: 2005, HACCP та «The GMP Certification»), сумніву не підлягає.  

Сьогодні на чайному ринку представлені три лінійки «English Tea Talk»: Best Brew, Premium і Best brew flavoured. Це переважно розсипні чорні і зелені (а також суміші з чорного і зеленого) чаї з різних категорій измельченности чайного листа. Ви з легкістю виберете варіант, який підійде вам більше всього, так як крім класичних чаїв без добавок, досить широко представлені і з добавками (з лимоном, жасмином, саусепа і ін.).

Запрошуємо спробувати цейлонський чай «English Tea Talk» і оцінити неймовірний, ні з чим незрівняний смак цього напою!


 
Коментарі