0
0
0

Кава свіжої обсмаження: 5 основних переваг

Кава свіжої обсмаження: 5 основних переваг


Про те, чим свіжообжарену кави краще звичайного, можна говорити годинами. Але давайте не витрачати час і спробуємо систематизувати всю наявну інформацію.  




Основні переваги кави свіжої обсмаження :
  1. Об'ємний насичений смак , який може бути тільки у свіжообсмаженої кави. Пройде два-три тижні після обсмажування - і смакові характеристики будуть потроху змінюватися не в кращу сторону. Що вже говорити про каву, який рік знаходиться в упаковці.
  2. Неймовірний аромат , глибокий і швидко поширюється. У сукупності з чудовим смаком тандем створює приголомшливий ефект.
  3. Користь , що забезпечується великою кількістю антиоксидантів, благотворно впливають на людський організм. Подібно втрати смакових якостей, з плином часу випаровуються і антиоксиданти. Так що якщо ви хочете не тільки насолоджуватися, але і вживати корисний кави, краще варіанту, ніж свіжообжарену, годі й шукати.
  4. Натуральність . Кава свіжої обсмажування не потребує доповненні барвниками, ароматизаторами і т.д.  
  5. Облік індивідуальних побажань . Замовляючи обсмажування, ви можете вибрати сорт кави, ступінь обсмажування зерен і інші характеристики.  
Щоб всі перераховані вище переваги були досягнуті, необхідно вміти обсмажувати каву, добре орієнтуватися в оптимальних температурних режимах, часу обсмаження, а також ступенях, які можливі. Ми займаємося цим не один рік, так що встигли добре вивчити всі нюанси справи.  

Замовляйте каву свіжою обсмажування у нас - обсмажити так, як ви побажаєте, і безпосередньо перед відправкою!

Коментарі