Про те, чим свіжообжарену кави краще звичайного, можна говорити годинами. Але давайте не витрачати час і спробуємо систематизувати всю наявну інформацію.
h3>
- Об'ємний насичений смак , який може бути тільки у свіжообсмаженої кави. Пройде два-три тижні після обсмажування - і смакові характеристики будуть потроху змінюватися не в кращу сторону. Що вже говорити про каву, який рік знаходиться в упаковці. Li>
- Неймовірний аромат , глибокий і швидко поширюється. У сукупності з чудовим смаком тандем створює приголомшливий ефект. Li>
- Користь , що забезпечується великою кількістю антиоксидантів, благотворно впливають на людський організм. Подібно втрати смакових якостей, з плином часу випаровуються і антиоксиданти. Так що якщо ви хочете не тільки насолоджуватися, але і вживати корисний кави, краще варіанту, ніж свіжообжарену, годі й шукати. Li>
- Натуральність . Кава свіжої обсмажування не потребує доповненні барвниками, ароматизаторами і т.д. li>
- Облік індивідуальних побажань . Замовляючи обсмажування, ви можете вибрати сорт кави, ступінь обсмажування зерен і інші характеристики. li>
Ol>
Щоб всі перераховані вище переваги були досягнуті, необхідно вміти обсмажувати каву, добре орієнтуватися в оптимальних температурних режимах, часу обсмаження, а також ступенях, які можливі. Ми займаємося цим не один рік, так що встигли добре вивчити всі нюанси справи.
Замовляйте каву свіжою обсмажування у нас - обсмажити так, як ви побажаєте, і безпосередньо перед відправкою!