0
0
0

Той самий справжній краснодарський чай !!!

Той самий справжній краснодарський чай !!!
                              Дагомис - субтропічний район Чорноморського узбережжя Кавказу - найпівнічніший регіон на земній кулі, де в промислових масштабах вирощують чайна культура, з якої виходить знаменитий   Краснодарський чай.

                              Велика заслуга в поширенні чаю в   Краснодарському краї (в околицях Сочі) належить І. Кошманом. У 1901 році він посадив невелику плантацію на висоті 220 м. над рівнем моря, що складається з 800 кущів родом з-під Батумі.
Сім'я Кошман



& nbsp ;                         З цієї плантації Кошман збирав до 50 кг. чаю, завдяки чому чай став набагато доступніше, адже   до цього   китайський чай,   поставляється в Росію, був дуже дорогий. На виробництво чаю йде тільки верхівка втечі: нирка і не більше трьох листочків (флеш). З них робиться і зелений, і чорний чай.

                      Після акуратною транспортування чайні листи проходять процес завяливания - випаровування вологи для додання листу еластичності і м'якості. Потім починається процес скручування, нерозривно пов'язаний з наступним етапом - ферментацією. при скручуванні з листя виделяеется клітинний сік, який вступає у взаємодія з повітрям і ферментами, - так листя набувають неповторний смак - розняти від партії до партії. при скручуванні ніжні молоді листочки можуть пошкодитися, тому даному етапу приділяється особлива увага, щоб не дати чайному листу зіпсуватися і втратити свої смакові якості.

                      Останній етап - сушка - є одним з найважливіших, тому що при високій температурі чайний лист втрачає частину свого аромату. Секрет нашого чаю полягає в використанні так званої «дбайливого» сушки - технології, що дозволяє зберегти оксамитовий аромат чайних листів в його первозданному вигляді. після сушки відбувається фасування - відбір більш грубих частин втечі від ніжних листя - і купаж - створення смакового букета, що відповідає найвищим стандартам чайного виробництва.

                      Звичайно, спробувати наш чай можна і вдома, в затишному колі рідних і близьких. Для того, щоб купити Краснодарський чай необхідно зробити замовлення в нашому магазині у відділі
Дагомиз чай краснодарський або натиснути посилання
http://suzirya-gurmaniv.com.ua/category/chay_fasovanniy/vender60#cont
і насолоджуватися чаюванням в колі близьких людей.

Приємного чаювання Вам.
Коментарі